Full size 鐵人 28

General Topic
討論一般的題目 // 如屬於其他版面的題目請勿在此版發表 !!

Full size 鐵人 28

文章Andrew Lee » 25日 6月 2009年, 11:49

圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
最後由 Andrew Lee 於 26日 6月 2009年, 09:21 編輯,總共編輯了 1 次。
www.andrewlee.hk
頭像
Andrew Lee
討論區主持
討論區主持

外號: Andrew Lee

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章CraZ3D » 25日 6月 2009年, 12:01

繼"高達"後..到"鐵人28"...日本仔原來都有十大建設..仲積極過香港..
增加就業機會,促進旅游發展同加強本土文化..

老曾攪6大產業..真系要去日本取經.... 好最去左唔好番黎...
頭像
CraZ3D
CGV討論區會員
CGV討論區會員

外號: 富X代

文章siufei » 25日 6月 2009年, 12:07

期待機動警察
待業中
siufei
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 25日 6月 2009年, 12:10

CraZ3D 寫:老曾攪6大產業..真系要去日本取經.... 好最去左唔好番黎...

系咁就真系做左"逃犯" :lol:

圖檔
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章Andrew Lee » 25日 6月 2009年, 14:10

CraZ3D 寫:繼"高達"後..到"鐵人28"...日本仔原來都有十大建設..仲積極過香港..

老曾攪6大產業..真系要去日本取經.... 好最去左唔好番黎...

其實呢 d 甘既橋, 系咪真系甘難度呢嚇?
www.andrewlee.hk
頭像
Andrew Lee
討論區主持
討論區主持

外號: Andrew Lee

文章h2o » 25日 6月 2009年, 17:21

Andrew Lee 寫:
CraZ3D 寫:繼"高達"後..到"鐵人28"...日本仔原來都有十大建設..仲積極過香港..

系, 對政府公務員黎講系好難! :lol:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章ed209 » 25日 6月 2009年, 17:33

剩系個李小龍館都要攪十九幾萬年, 仲要人地科水捐間屋出黎先肯諗諗

呢個垃圾政府除咗識起多d屏風樓令d環境越來越差唔通風病菌易積聚, 經濟唔好要攪科技, 經濟好時就只識照顧金融, 同埋去殖民地化起高場廣場, 仲識乜春? 十年前要講科技講創意, 等到而家經濟唔好先黎舊事重提.
唔好指意呢班高薪職責擦祖國鞋既廢柴做到d咩野出黎..
頭像
ed209
討論區主持
討論區主持

文章luxoJr » 26日 6月 2009年, 12:22

圖檔

唔洗攪咁多野, 人地屋企後園已經可以自己整到只
頭像
luxoJr
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章johngalliano » 26日 6月 2009年, 13:17

以前去政府打工果d系咩人? 都系求安樂穩定, 可以准時收工就算既人, 叫佢地諗d有小小創意既野真系好難喇, 同出面脫節, 所以同商界合作就實俾人昆, 又冇專才, 做小小野都要請consultant, 倒頭來又系俾人昆。 曾蔭權出親來狗up都要對搞讀, 仲死過人肉錄音機, 點創意得到呀你話。
johngalliano
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章俊565 » 27日 6月 2009年, 20:51

ed209 寫:

剩系個李小龍館都要攪十九幾萬年, 仲要人地科水捐間屋出黎先肯諗諗

呢個垃圾政府除咗識起多d屏風樓令d環境越來越差唔通風病菌易積聚, 經濟唔好要攪科技, 經濟好時就只識照顧金融, 同埋去殖民地化起高場廣場, 仲識乜春? 十年前要講科技講創意, 等到而家經濟唔好先黎舊事重提.
唔好指意呢班高薪職責擦祖國鞋既廢柴做到d咩野出黎..

你話個政府垃圾冇問題,
但你指李小龍館 呢d野我覺得唔系外人講咁易, 當中經過既途徑唔系講咁易, 乜都講曬法律,講曬程序? 我覺得問題不在政府
同時之前d 新聞透視個d講咩好多人想參與攪創業(如蔡瀾個d) 講到天花龍鳳, 又有人講比地起私立醫院, 但佢地提交既建議內容其實系呢類節目冇完全講出黎。
及後有報導要政府出住先 :-| ...
俊565
討論區新秀
討論區新秀

回到 C G 討論版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客