浸大數碼圖像傳播畢業展 09

General Topic
討論一般的題目 // 如屬於其他版面的題目請勿在此版發表 !!

浸大數碼圖像傳播畢業展 09

文章leonatam » 4日 6月 2009年, 13:58

圖檔

[flash width=560 height=340 loop=false]http://www.youtube.com/v/94qYDN9k8GU[/flash]

6月20-28! 數碼圖像傳播畢業作品展(DGC GradX) 又黎喇!

GradX (Graduation Exhibition)系由dgc既畢業生一手一腳攪既一個展覽, 今年已經系第十二屆喇!

而今年gradx既主題就系“Cheers 啤啤佢!”,我們希望藉著畢業展與觀眾一同盡慶狂歡,共享創作成果及畢業的喜悅。
今次展出的畢業作品種類繁多,包括了2D及3D動畫、平面設計、 網頁設計、廣告創作、手機應用程式及短片等。
--------------------------------------------------------------------------------

“Cheers 啤啤佢!” 詳情如下:

開幕典禮
日期: 2009年6月20日 (星期六)
時間: 下午2時至3時
地點: 浸大善衡校園五樓查濟民科學大樓鄭翼之講堂(LT1)

展覽
日期: 2009年6月20日至28日(星期日至星期日)
時間: 下午3時至9時 ( 6月20日)
上午10時至下午9時( 6月21至28日)
地點: 浸大善衡校園五樓方樹泉圖書館多用途活動室(FSC 501)

放映會
日期: 2009年6月21日(星期日)
時間: 下午2時至6時
地點: 浸大善衡校園五樓查濟民科學大樓鄭翼之講堂(LT3)
--------------------------------------------------------------------------------

大家可能未必黎過浸會大學, 其實起九龍塘地鐵站A2出口沿窩打老道行一陣就到
亦可以起東鐵線旁的小巴總站搭29A小巴( 九龍塘地鐵站<-->廣播道, 大學會堂/浸會醫院落),都可以黎到BU 架!

展覽其間會有大大個BANNER同好多指示牌, 只要到左浸大就唔怕唔識路啦

快快登入我們的官方網頁 www.dgc09.com 或網志 www.gradx2009.blogspot.com
瀏覽“Cheers 啤啤佢!”的最新動態! :mrgreen:
頭像
leonatam
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章luxoJr » 4日 6月 2009年, 14:45

又無啤酒sponsor, 到時唔通只系眼啤啤?
頭像
luxoJr
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 4日 6月 2009年, 15:41

我都覺得冇酒飲系美中不足, 但 D 學生覺得酒精飲品唔好麻 :lol: :lol:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章lilsoulfish » 4日 6月 2009年, 17:10

luxoJr 寫:又無啤酒sponsor, 到時唔通只系眼啤啤?

唔系眼睥睥 O既 :lol:

可以系 口卑 口卑 佢 :mrgreen:
lilsoulfish
討論區新秀
討論區新秀

文章animatevincent » 6日 6月 2009年, 17:05

有咩睇架?
animatevincent
討論區新秀
討論區新秀

文章禾夫 » 6日 6月 2009年, 18:08

聽h2O講有好多女仔睇 :)
禾夫
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 6日 6月 2009年, 18:11

:roll: 我話張 poster 上面有好多女仔之麻.....
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章leonatam » 8日 6月 2009年, 13:13

animatevincent 寫:
有咩睇架?

:oops: 有今年grad ge同學的畢業作品睇
vincent 你無理由唔知架 :lol:
頭像
leonatam
討論區新秀
討論區新秀

文章animatevincent » 8日 6月 2009年, 20:21

h2o 寫::roll: 我話張 poster 上面有好多女仔之麻.....

唔知咁算唔算系啤妹呢......
animatevincent
討論區新秀
討論區新秀

文章h2o » 11日 6月 2009年, 18:15

animatevincent 寫:
h2o 寫::roll: 我話張 poster 上面有好多女仔之麻.....

唔知咁算唔算系啤妹呢......

下星期六你去問下佢地 lor :lol: :lol:
FB
My Lab
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章leonatam » 13日 6月 2009年, 12:22

哇哈! :D 而家起旺角都有我地ge trailer 喇!!

[flash width=560 height=340 loop=false]http://www.youtube.com/v/CsIhEfPySuw[/flash]
頭像
leonatam
討論區新秀
討論區新秀

文章h2o » 13日 6月 2009年, 12:32

要帶傘...小心高空墮物 :lol:
FB
My Lab
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章Dxxk Mx » 14日 6月 2009年, 19:40

張 poster 有一大支野插入去, 水花四濺, 搞到d 人好興奮, 含意唔錯 8)
頭像
Dxxk Mx
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leonatam » 17日 6月 2009年, 13:50

wa! 尋日我地無懼漒水的威脅,走到旺角碰杯! :mrgreen:

圖檔

圖檔
+more+

今晚6-8pm仲會系銅鑼灣tim ar!
得閒就過黎一齊影幅相la! :lol: :lol:
頭像
leonatam
討論區新秀
討論區新秀

文章jovifish » 17日 6月 2009年, 15:55

Dxxk Mx 寫:張 poster 有一大支野插入去, 水花四濺, 搞到d 人好興奮, 含意唔錯 8)
:oops:
jovifish
討論區新秀
討論區新秀

下一頁

回到 C G 討論版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客