其實大家有否改咭??靠唔靠得住????

一切有關顯示卡的消息及討論

版主: Cyber Oxygen

文章lalung » 19日 8月 2004年, 09:33

AXX OR NXXX 誰較為易改???
是否有些專業功能不可正常使用???
ATI咭9x00是否只用Freefiregl就可改到FireGL??
NXXX咭有冇只靠軟改成功方法??
有冇人可分享改咭經驗???
lalung
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章kl12 » 19日 8月 2004年, 11:36

我有一個朋友都是有改咭的經驗,而改正之後的plugin (3ds)也可以使用,但是在改咭的過程中也是要十分熟悉咭的結構,希望你也會明白。
頭像
kl12
討論區新秀
討論區新秀

Re: 其實大家有否改咭??靠唔靠得住????

文章魚魚 » 19日 8月 2004年, 14:44

已前 quardo 2就試過。。都O。K
但現在 quadro 4 980 咁平
都無必要改吧

lalung 寫:其實大家有否改咭??靠唔靠得住????
AXX OR NXXX 誰較為易改???
是否有些專業功能不可正常使用???
ATI咭9x00是否只用Freefiregl就可改到FireGL??
NXXX咭有冇只靠軟改成功方法??
有冇人可分享改咭經驗???
魚魚
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章lalung » 19日 8月 2004年, 20:29

QUADRO 4 900XGL > QUADRO FX500
Which one is the best?????
lalung
討論區新秀
討論區新秀

文章魚魚 » 19日 8月 2004年, 21:48

應該買 900xgl 好
FX 500 應該等如 FX 5200
只系支援多套 CG ..speed 唔夠 900 好
魚魚
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 Graphic Card News & Talk

誰在線上