[問題]玩唔到game呀~~~~~~~~~~~~

一切有關顯示卡的消息及討論

版主: Cyber Oxygen

文章keithwmg » 16日 7月 2003年, 01:56

我都有玩swg...................beta
講起就怒 :evil: :evil: :evil:
beta 要給錢用ups 寄過來,
用了我$300-400蚊
但它是有download version 的,
不過你也是要訂beta cd 後才給你download,
即是話明搶你錢 :evil: :evil: :evil:
但最怒的是我好開心咁玩不到一個月佢就話出正式版了 :evil: :evil: :evil: :evil:
浪費了我個別$400 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
keithwmg
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章HapZungLam » 16日 7月 2003年, 04:01

choppy 寫::( 因為還沒有接觸過XP.....安裝容易嗎???
另外,因為主要用尼打機,WIN2000支援的GAME太少了!!

to install 2k, you press a couple of buttons; to install xp, you press "a" button.
頭像
HapZungLam
討論區主持
討論區主持

文章choppy » 16日 7月 2003年, 15:14

Cyber Oxygen 寫:題外話:
choppy 你現在玩什麼game
我現在玩緊Star Wars Galaxy .......
以你的config 一定好流暢........ :-?

我現在用P!!! 800只是勉強而己......

:oops: 部機其實系我細佬的!!!
我自己好少打機了,我唯一好鍾意既game系civilization.全部versoin都追.宜家多數時間都放哂系3d同睇碟,睇漫畫到,感覺時間好唔夠!!!
永遠的巨石3D動畫制作團隊
http://www.longlastingrock.com/phpbb/index.php
頭像
choppy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章choppy » 16日 7月 2003年, 15:20

HapZungLam 寫:
choppy 寫::( 因為還沒有接觸過XP.....安裝容易嗎???
另外,因為主要用尼打機,WIN2000支援的GAME太少了!!

to install 2k, you press a couple of buttons; to install xp, you press "a" button.

咁方便~~~~~~~~~~好.......咁我就試下裝xp先!!!!
宜家部機經常藍畫面同彈出關閉信息!!
永遠的巨石3D動畫制作團隊
http://www.longlastingrock.com/phpbb/index.php
頭像
choppy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

上一頁

回到 Graphic Card News & Talk

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客