報料:想換WACOM板既網友,要留意下12月4~8日

有關使用Wacom 數碼繪圖板的心得及討論

報料:想換WACOM板既網友,要留意下12月4~8日

文章kayei » 22日 11月 2008年, 20:36

情報更新:轉載至yahoo! hk
5 日 至 8 日 在 深 水 埠 地 鐵 站 D2 出 口 外 的 福 華 街 、 桂 林 街 及 福 榮 街 路 段 舉 行 。
電 腦 節 將 會 實 施 人 流 三 級 制 , 第 一 級 讓 途 人 自 行 出 入 , 第 二 級 封 閉 個 別 入 口 , 包 括深 水 埠 港 鐵 站 D2 出 口 , 第 三 級 則 實 施 單 向 人 流 管 制 。 主 辦 單 位 暫 未 有 計 劃 以 派 籌形 式 控 制 人 流 。

12月5~8日有深水步電腦展
我做wacom 既part time promoter
將會去電腦展幫手
以我所知到時又系大減價

減得最勁應該intuos 3既 A6、A5同A5 wide,其次系A4
到時大概會有cintiq 12WX同21既DISPLAY(未confirm)
想換板同有興趣試用可以留意下
最後由 kayei 於 30日 11月 2008年, 22:08 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章h2o » 22日 11月 2008年, 20:43

終於等到喇...我要買 a5 wide ar....... :mrgreen:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章wkin99 » 22日 11月 2008年, 21:31

我只系想買標准筆咀,有無先? :mrgreen:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章ed209 » 22日 11月 2008年, 21:56

WACOM 太耐用, 塊 INTUOS 買咗好多年都仲系咁好, 想搵籍口換3仔都唔得
頭像
ed209
討論區主持
討論區主持

文章kayei » 22日 11月 2008年, 22:26

h2o>>到時候搵我買啦XD

wkin99>>你打電話去香港分公司就有架啦,32一包5支,現場唔會有得買/_\

ed209>>今次應該會平d,如果想最平買到,就星期日同一去睇下啦
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

文章greenfish » 1日 12月 2008年, 14:53

最平既A5有幾平呀?
greenfish
討論區新秀
討論區新秀

Re: 報料:想換WACOM板既網友,要留意下12月4~8日

文章airjason » 2日 12月 2008年, 09:06

正喎, 咁到時點搵你呀

kayei 寫:情報更新:轉載至yahoo! hk
5 日 至 8 日 在 深 水 埠 地 鐵 站 D2 出 口 外 的 福 華 街 、 桂 林 街 及 福 榮 街 路 段 舉 行 。
電 腦 節 將 會 實 施 人 流 三 級 制 , 第 一 級 讓 途 人 自 行 出 入 , 第 二 級 封 閉 個 別 入 口 , 包 括深 水 埠 港 鐵 站 D2 出 口 , 第 三 級 則 實 施 單 向 人 流 管 制 。 主 辦 單 位 暫 未 有 計 劃 以 派 籌形 式 控 制 人 流 。

12月5~8日有深水步電腦展
我做wacom 既part time promoter
將會去電腦展幫手
以我所知到時又系大減價

減得最勁應該intuos 3既 A6、A5同A5 wide,其次系A4
到時大概會有cintiq 12WX同21既DISPLAY(未confirm)
想換板同有興趣試用可以留意下
頭像
airjason
討論區新秀
討論區新秀

文章Cyber Oxygen » 2日 12月 2008年, 10:12

有冇得trade - in 先 :lol: :lol:
頭像
Cyber Oxygen
討論區主持
討論區主持

文章Sebi* » 5日 12月 2008年, 17:22

今日去左電腦節,問左wacom 既promoter 佢話冇intuos 3 買喎,只系得Bamboo 買乍喎?
頭像
Sebi*
討論區新秀
討論區新秀

文章h2o » 5日 12月 2008年, 20:56

..... 我仲諗住星期一去添 :roll:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章kayei » 7日 12月 2008年, 11:44

好唔好彩,因為老板話唔想勞動到我呢位星期1~5都要返工既女仔,再返六、日12個鍾
所以我只會星期日既2:00~10:00在場幫手

現在情況都唔系好清楚
不過如果想買intuos 3、CINTIQ系列可以落一落黃金地下八世紀,在場有我地既promoter+一台cintiq 12wx系到幫手解答你地既問題。

>>>>A5最平應該系1950,但系佢有無放出黎買我真系唔太清楚
仲未在場了解下情況,不過大家可以黎到搵我,我叫阿腦
(全場得一個女仔PROMOTER XD)
系條街到放一箱INTUOS3出黎,容易比人偷
所以可以問下在場當值職員
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

文章wkin99 » 7日 12月 2008年, 15:13

kayei 寫:好唔好彩,因為老板話唔想勞動到我呢位星期1~5都要返工既女仔,再返六、日12個鍾
所以我只會星期日既2:00~10:00在場幫手

(全場得一個女仔PROMOTER XD)<<<<<咁都幾難埋度你度啦!! :-|
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 WACOM tablet 討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客