MTR traditional animation

有關 不同種類的Animation 技巧討論

版主: 陳根

MTR traditional animation

文章online_mad2 » 16日 9月 2006年, 21:51

I do not know how to embed here
http://www.youtube.com/watch?v=uSkUv30si3A

dunno whether you all watched before, interesting!
online_mad2
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: MTR traditional animation

文章陳根 » 16日 9月 2006年, 23:49

online_mad2 寫:I do not know how to embed here
http://www.youtube.com/watch?v=uSkUv30si3A

dunno whether you all watched before, interesting!

有趣...但請問段片同traditional o既關系系... ? :?: :?:
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

文章Vantage » 17日 9月 2006年, 00:24

我諗樓主所講0既"traditional"系指個commercial ad. 用古時zoetrope的concept做個animation出來, right?
Vantage
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章陳根 » 17日 9月 2006年, 01:43

Vantage 寫:我諗樓主所講0既"traditional"系指個commercial ad. 用古時zoetrope的concept做個animation出來, right?

系喎,諗多左添。 :oops: :oops:
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

文章h2o » 17日 9月 2006年, 03:15

如果條片 cut 左頭20秒會好d

anyway...... 條 animation 系咩人做架?
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章Cyclopsll » 6日 10月 2006年, 09:00

我都見過, 幾有趣
不過忘記了在哪個車站的中間
有沒有人記起??
頭像
Cyclopsll
討論區新秀
討論區新秀

文章wkin99 » 6日 10月 2006年, 11:21

Cyclopsll 寫:我都見過, 幾有趣
不過忘記了在哪個車站的中間
有沒有人記起??

如無記錯應該是(金鍾→灣仔)。 :roll:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章貓丁 » 6日 10月 2006年, 13:39

好似系灣仔去銅鑼灣(差唔多到銅鑼灣站果時)...?
貓丁
討論區新秀
討論區新秀

文章LAMZA » 6日 10月 2006年, 14:32

冇記錯系!灣仔、銅鑼灣到!
我果fd夜晚第一次見到,以為撞[鬼] :mrgreen:
頭像
LAMZA
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 ■ Animation

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 7 位訪客