Madagascar Trailer

有關 不同種類的Animation 技巧討論

版主: 陳根

Madagascar Trailer

文章陳根 » 1日 10月 2004年, 23:07

右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章chatho » 2日 10月 2004年, 00:46

好吸引wo...
唔玩真人好好多
Live For Create.
頭像
chatho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章陳根 » 2日 10月 2004年, 12:30

唔知大家有無睇過 disney o既home on the range 呢 ? 睇完 Madagascar 個 Trailer,硬系覺得無論套戲響鏡頭o既運用,或者響d 角色動作節奏,形體動作上面,都有同HOTR o既style 好似.... 尤其系響d 極度誇張o既動作上面..
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

文章陳根 » 2日 10月 2004年, 12:34

另八卦新聞一則....響 http://www.apple.com/trailers/disney/ 度,大家系搵唔倒 Home on the Range o既trailer o既....但其實佢系存在o既....條片就響... http://www.apple.com/trailers/disney/homeontherange/ ....唔知系唔系 disney 連自己都唔想承認有過個咁o既仔呢....仲有....offical web site 系無左o既...哈,點解呢 ?
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

文章chatho » 2日 10月 2004年, 18:19

home on the range...
中文好似系叫"咩咩黃牛黨"...
好似...都唔系幾收得
Live For Create.
頭像
chatho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章raf » 10日 10月 2004年, 15:07

looking forward to this movie.

seems better than the sharktale...
:: what are you waiting for ? ::
頭像
raf
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章陳根 » 20日 10月 2004年, 03:06

頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

回到 ■ Animation

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客