又一港產特技巨作 "再生號"

General Topic
討論一般的題目 // 如屬於其他版面的題目請勿在此版發表 !!

文章h2o » 25日 8月 2009年, 11:17

FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章contaxnikon » 27日 8月 2009年, 05:56

arielariel 寫:對畫面的抗拒... 很難投入故事, 請問電影的美術指導是那一方來做的?

見到呢句野真系發現呢度系令人歎為觀止的地方。

當然每個人對如何取決去看一套電影的因由都不同。

只好歎一句,你已錯過了不少好戲。
contaxnikon
討論區新秀
討論區新秀

文章macrossmo » 28日 8月 2009年, 17:14

contaxnikon 寫:
arielariel 寫:對畫面的抗拒... 很難投入故事, 請問電影的美術指導是那一方來做的?

度系CG forum, 當然會較著重睇CG 方面既野......我睇你系想黎踢館咁喎, 一系就系黎做返埸好戲
頭像
macrossmo
CGV討論區會員
CGV討論區會員

外號: 無陳

文章arielariel » 28日 8月 2009年, 17:20

macrossmo 寫:
contaxnikon 寫:

度系CG forum, 當然會較著重睇CG 方面既野......我睇你系想黎踢館咁喎, 一系就系黎做返埸好戲

HAHAH 無錯!
不過我都唔中意個故事
今時今日, 仲邊個有 d 咁o既家庭
arielariel
討論區新秀
討論區新秀

文章leeho » 28日 8月 2009年, 17:28

:mrgreen:

此片我都有睇感覺一般 , 只不過是反來覆去空間故事 , 不過不失吧 ,..
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

上一頁

回到 C G 討論版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客