倚天屠龍記 vs 魔獸世界

General Topic
討論一般的題目 // 如屬於其他版面的題目請勿在此版發表 !!

倚天屠龍記 vs 魔獸世界

文章animatevincent » 30日 4月 2009年, 22:37

[flash width=400 height=300 loop=false]http://www.youtube.com/v/nD-w9Hmi1B8[/flash]
難得導演念得出將金毛獅王拍成巫妖王....西利
animatevincent
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章stantang » 30日 4月 2009年, 23:12

真系...頂... :x
dig deep, think deeper
頭像
stantang
討論區主持
討論區主持

文章siufei » 1日 5月 2009年, 10:31

amazing -.-
待業中
siufei
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leeho » 1日 5月 2009年, 14:40

:evil: 癡線呀 ! 小 ! 沒有創造力 , 沒問題 , 要抄人作品 , 都改下啦 , 您老母呀 ,

照 copy , 吃屎啦 , 真系好影響中國人形象 , 無腦唔好做 , 回家放牛

啦 ! :evil: 僕街 ! 如果下下都 copy , 您班"能"樣一丁點存在價值都無 !

一被人罵 , "講客要求系咁 ,無辦法 ," , 收皮啦 ! 應該系個客對您班人無信心,

醒少少當幫忙 , 唔好害下一代 ... :evil:
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章uncleSam » 1日 5月 2009年, 16:24

又一震撼世人之作....
uncleSam
討論區新秀
討論區新秀

文章PetorialC » 1日 5月 2009年, 19:02

頂!九成似呀 :o

抄都無理由抄得咁足丫,宜家咩時代呀,仲以為抄左無人知咩,一放上網就咩都穿曬啦 :!:

系大陸搵人做原創真系咁難咩?! :evil:

(睇完真系想爆粗)
PetorialC
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章animatevincent » 1日 5月 2009年, 19:55

PetorialC 寫:頂!九成似呀 :o

抄都無理由抄得咁足丫,宜家咩時代呀,仲以為抄左無人知咩,一放上網就咩都穿曬啦 :!:
系大陸搵人做原創真系咁難咩?! :evil:

(睇完真系想爆粗)

不過內地既朋友系上唔到youtube既....

同埋又唔駛針對內地同胞既...
香港一樣有照抄事件發生(某商會, 同埋前排既寬頻廣告....)
而且一套倚天層龍記又唔可以代表曬成個內地既創作人水平既
animatevincent
討論區新秀
討論區新秀

文章purehay » 2日 5月 2009年, 00:21

其實內地已經有實力做到不錯的cg, 其實應該可以想下創作的部份, 不過看到他們這樣都有少少失望... :arrow:
頭像
purehay
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章wenzi » 18日 7月 2009年, 18:10

:( 點解你們總是認為內地人就是識抄,既我所知內地都有好多相當吾錯既CG藝術家,好似何德洪同楊雪果等等..........請你地沒一棒子打死內地既CG藝術家好吾好,吾通你地香港就沒抄個咩?吾通我地內地人同香港既朋友真是有代溝?似鍾大家都是同根,我吾想香港既朋友都以為我地內地既人就是識抄.抄呢D野其實邊度都會有可能會發生,我地都是要批評,但是希望沒帶D有色眼鏡去睇人.
wenzi
討論區新秀
討論區新秀

回到 C G 討論版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客