[MCVS 02] - 新款最愛手機 (i-Phone Z800i)

HKMUG X CGV - 定期舉行的香港區CG比賽
獎品 : Microsoft XBOX 360 一部
(由Synnex Technology International (HK) Ltd 贊助)
終極大獎 : HP iPAQ rw4500 一部
(由 Hewlett-Packard Development Company 贊助)

版主: ZU, xam

文章leeho » 9日 10月 2006年, 20:31

speedergary 寫:
wkin99 寫:
wkin99 寫:speedergary系做緊D咩工作呢?你件作品好專業播,我睇好你呀 :mrgreen:

多謝你呀wkin99!
好開心咁幸苦做出黎d野有人欣賞 :oops:
我系做緊designer既~ :lol:

吾好怪我八掛,我都知你做designer,但系邊方面的design呢。

多媒物設計,公司咪都要做,室內設計圖,motion graphic,插畫,story broad
咪都要做.好慘

:o 嘩 !原來您咁勁  :wink:
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章speedergary » 9日 10月 2006年, 20:54

leeho 寫:
wkin99 寫:
wkin99 寫:speedergary系做緊D咩工作呢?你件作品好專業播,我睇好你呀 :mrgreen:

多謝你呀wkin99!
好開心咁幸苦做出黎d野有人欣賞 :oops:
我系做緊designer既~ :lol:

吾好怪我八掛,我都知你做designer,但系邊方面的design呢。

多媒物設計,公司咪都要做,室內設計圖,motion graphic,插畫,story broad
咪都要做.好慘

:o 嘩 !原來您咁勁  :wink:

唔系勁啦.boss 叫到一定要死頂啦 :D (一路做一路試)
頭像
speedergary
討論區新秀
討論區新秀

文章lesmote » 9日 10月 2006年, 20:56

得閒po d作品出黎啦~po去其他區 :wink:
lesmote
討論區新秀
討論區新秀

文章lesmote » 9日 10月 2006年, 21:08

8開又8唔好怪我又8卦,請問大師你上次點解唔參加呢??? :mrgreen:
lesmote
討論區新秀
討論區新秀

文章speedergary » 9日 10月 2006年, 21:43

lesmote 寫:8開又8唔好怪我又8卦,請問大師你上次點解唔參加呢??? :mrgreen:

我不算大師啦啦!
其他大大水准都好高
因為上次我唔知道有比賽,所以無參加
希望到時可以參加第三次比賽啦(希望公司到時無咁多野做) :D
頭像
speedergary
討論區新秀
討論區新秀

文章sobig » 9日 10月 2006年, 23:54

support
nice work :)
香港 3ds max 用戶組

cg is for fun, not for money.
otherwise, cg is not yours.
頭像
sobig
討論區主持
討論區主持

文章speedergary » 10日 10月 2006年, 01:02

sobig 寫:support

THX 你
你作品render得好靚 :D
頭像
speedergary
討論區新秀
討論區新秀

文章wkin99 » 10日 10月 2006年, 01:24

sobig 寫:support

THX 你
你作品render得好靚 :D

你兩位都勁啦,都話香港有吾少勁人啦,不過平時掛住搵銀吾浦頭,總之要攪多D比賽等D高手Show下料啦。
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章TRUE » 10日 10月 2006年, 02:13

Totally agree la. more 勁人 come, more improve to our work hee hee...
頭像
TRUE
CGV討論區會員
CGV討論區會員

上一頁

回到 MCVS 比賽 (HKMUG X CGV)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客