二人同行買INTUOS 3,平比你!!!

有關使用Wacom 數碼繪圖板的心得及討論

二人同行買INTUOS 3,平比你!!!

文章kayei » 1日 3月 2009年, 23:01

http://www.wacom.com.hk/activities.php?activitiesid=61

在指定的店鋪購買INTUOS 3兩塊,即可以以優惠價買到

4X6 原價3500,優惠價3000
6X8 原價4822,優惠價3900
6x11原價6300,優惠價5100
9x12原價6552,優惠價5600

詳情可查詢WACOM特約店:
科訊2718-4678,Shop 117-118, 1/F, Wanchai Computer Centre,

及2C 2730-4382,灣仔、尖沙咀、銅鑼灣都有分店。

優惠期到3月20日
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: 二人同行買INTUOS 3,平比你!!!

文章siufei » 2日 3月 2009年, 00:15

kayei 寫:http://www.wacom.com.hk/activities.php?activitiesid=61

在指定的店鋪購買INTUOS 3兩塊,即可以以優惠價買到

4X6 原價3500,優惠價3000
6X8 原價4822,優惠價3900
6x11原價6300,優惠價5100
9x12原價6552,優惠價5600

詳情可查詢WACOM特約店:
科訊2718-4678,Shop 117-118, 1/F, Wanchai Computer Centre,

及2C 2730-4382,灣仔、尖沙咀、銅鑼灣都有分店。

優惠期到3月20日

入門級的有沒有優惠呀...../_\
待業中
siufei
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章kayei » 3日 3月 2009年, 00:09

無啊
大部份仲要加左價

你打算買邊一塊入門板?

可以幫你打聽邊一間經銷商系最平
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

文章siufei » 6日 3月 2009年, 21:20

kayei 寫:無啊
大部份仲要加左價

你打算買邊一塊入門板?

可以幫你打聽邊一間經銷商系最平

暫定Bamboo, 700蚊入門閒時畫下畫代替打機~ HAHA
有冇好建議?
待業中
siufei
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章kayei » 8日 3月 2009年, 05:02

BAMBOO有2只
唔知你指系?

不過都解釋一下
BAMBOO 黑色,無包SOFTWARE,如果自己已經有software,可以買佢
市價698。

BAMBOO FUN 白色,有送PHOTOSHOP ELEMENT 同PAINTER ESSISENTIAL 3,想試下用PAINTER可以試下用佢既教育版。
市價780左右,或更低。

另外有只叫BAMBOO ONE,唔建議大家買
LPI、PPS都唔及舊板graphire 4,同以上兩種板既材料都唔同
比較易花,同無咁唔順,LPI同PPS低都令佢感壓很強差人意
即使系6X8既SIZE都系差在系材料上

如果想畫得順D,耐用D,可以考慮我講既個2塊,有仿紙質既面
對初學者來講系一大好處。。
亦適用於16:9、16:10既解析度熒幕畫面。
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

文章siufei » 8日 3月 2009年, 11:09

kayei 寫:BAMBOO有2只
唔知你指系?

不過都解釋一下
BAMBOO 黑色,無包SOFTWARE,如果自己已經有software,可以買佢
市價698。

BAMBOO FUN 白色,有送PHOTOSHOP ELEMENT 同PAINTER ESSISENTIAL 3,想試下用PAINTER可以試下用佢既教育版。
市價780左右,或更低。

另外有只叫BAMBOO ONE,唔建議大家買
LPI、PPS都唔及舊板graphire 4,同以上兩種板既材料都唔同
比較易花,同無咁唔順,LPI同PPS低都令佢感壓很強差人意
即使系6X8既SIZE都系差在系材料上

如果想畫得順D,耐用D,可以考慮我講既個2塊,有仿紙質既面
對初學者來講系一大好處。。
亦適用於16:9、16:10既解析度熒幕畫面。

應該買黑色喇 8) 快的話出左下期糧就夠錢買~
待業中
siufei
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章kayei » 8日 3月 2009年, 16:10

去講價應該可以爭取到再平d

XDDDDD睇你要唔要試下
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

文章siufei » 8日 3月 2009年, 21:54

kayei 寫:去講價應該可以爭取到再平d

XDDDDD睇你要唔要試下

呢個時候唔用美男計會對唔住呀媽生左個靚樣俾我
待業中
siufei
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章kayei » 10日 3月 2009年, 23:14

如果個sales系男人咁點算@_@? :o
頭像
kayei
討論區新秀
討論區新秀

文章siufei » 11日 3月 2009年, 22:21

kayei 寫:如果個sales系男人咁點算@_@? :o

改變他的口味 :lol:
待業中
siufei
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 WACOM tablet 討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客