Dream Build Play 2009 參賽作品 (XNA)

有關 GAME 開發 的CG應用

Dream Build Play 2009 參賽作品 (XNA)

文章percytse » 8日 8月 2009年, 20:09

[flash width=425 height=344 loop=false]http://www.youtube.com/v/94AxZ0jrvAA&hl=zh_TW&fs=1&[/flash]

大家好
這是我跟另一位朋友花了一個月一起制作的游戲"Basketball Three"
使用 Xbox360 Avatar 玩的籃球游戲
玩家可以直接使用自己LIVE Profile的Avatar打籃球!

光陰似箭
我上年的參賽作品在這裡 :D
http://www.cg-forum.com/main/viewtopic.php?p=60964#60964
percytse
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

good job

文章阿豪 » 9日 8月 2009年, 01:39

香港既游戲界既未來,靠你地既熱誠推動啦,加油呀~!
阿豪
討論區新秀
討論區新秀

文章PetorialC » 9日 8月 2009年, 18:21

支持支持!
PetorialC
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章rockyip » 9日 8月 2009年, 19:44

一個月就整到@@ 咁快@@
我個fyp整左成年先整得少少野-.-
http://fotologue.jp/rockyip
歡迎留comment :D

㊣在做flash programmer....
rockyip
討論區新秀
討論區新秀

文章PetorialC » 10日 8月 2009年, 14:26

rockyip 寫:一個月就整到@@ 咁快@@
佢都系用返XBOX 360入面預設嘅公仔,我估其他部份都有用原本有嘅野黎寫,而且佢有經驗,所以先咁快完成嗜
PetorialC
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Re: good job

文章percytse » 11日 8月 2009年, 16:26

阿豪 寫:香港既游戲界既未來,靠你地既熱誠推動啦,加油呀~!

謝謝!

PetorialC 寫:支持支持!

多謝!

rockyip 寫:一個月就整到@@ 咁快@@

我都做過FYP
同時兼顧其他功課/測驗真系幾吃力
完成到一個Product已經很好了
percytse
討論區新秀
討論區新秀

文章jacky167 » 13日 9月 2009年, 22:19

只GAME有咩特點?

好似...NBA JAM....
3DS+MAYA=autodesk
頭像
jacky167
討論區新秀
討論區新秀

回到 Game Development

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客